Bezlepkové slané krekry - Akce
Přinášíme vám zdravou alternativu slaného mlsání, které nahradí klasické krekry z bílé mouky, brambůrky nebo jiné pochutiny s aditivy. Zastoupí i klasické či bezlepkové pečivo. Slané krekry vám také doplní krémovou polévku nebo poslouží jako příloha k pomazánkám a dipům.
Vsázíme na kvalitní suroviny a poctivou výrobu malé firmy Květomluva, která je situována v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Do svých krekrů používají vlastnoručně vypěstované bylinky v certifikované BIO kvalitě. Zdravé bylinné krekry jsou zcela bez lepku, mléka, cukru, ořechů a vajec.
Květomluva Bylinkový chlebíček Manna BIO 100g
Články
Co je autoimunitní protokol (AIP) a proč ho využít
Autoimunitní protokol (AIP) je terapeutický protokol, který slouží ke zlepšení autoimunitních onemocnění a chronických nemocí. O tom, zda nemoc propukne a jaký bude mít průběh, totiž nerozhoduje jen genetika. Ta sice hraje svou roli při autoimunitních nemocech, ale tvoří pouze jednu třetinu celkové skládačky. Další dvě třetiny faktorů, zda nemoc propukne a jak se bude vyvíjet, má na svědomí naše strava, životní styl a prostředí ve kterém žijeme. Změna životního stylu může zlepšit průběh onemocnění. Dozvíte se, co to je AIP, jak funguje a proč nám může výrazně pomoci jako dočasná terapeutická dieta a úprava životního stylu.
Dětské křupky a pufované potraviny
Spousta lidí a děti jí denně instantní kaše, křupky, pufované chlebíčky, rádoby "zdravější" a velmi drahé pufované chipsy a ještě "zdravější" pufované cereálie. Stejně jako jezení nadměrného množství výrobků z rafinované pšeničné mouky. Bohužel označení dietní neznamená zdravé. Obvykle označení dietní znamená obsah malého množství tuku. Na tuku, ale není nic špatného. Problém je ve zpracování těchto potravin.
Pomazánka z fermentované černé čočky belugy
Veganská čočková pomazánka s mrkví a žampiony, která je snadno stravitelná díky fermentaci čočky. Ostatně vodní kefír je skvělý pomocník při fermentaci jakékoliv luštěniny či obiloviny. A pokud vodní kefír nemáte, použijte na fermentaci klidně syrovátku z mléčného kefíru.