Výběrové sušené maso BIO / AIP - BIO - CZ-BIO-001
Sušení masa patří k jedné z nejstarších metod k uchování masa pro jeho dlouhodobé využití. Nejčastěji se suší hovězí, drůbeží nebo vepřové. Kvalitní sušené maso neboli jerky obsahuje pouze kvalitní surovinu v podobě masa s dodatkem koření, zeleniny nebo jiných kvalitních dochucovadel. Rozhodně sem nepatří žádná aromata, konzervanty ani jiná aditiva.
Sušené maso je velmi skladné a je proto velmi oblíbenou výživnou svačinou na cestách. Má dlouhou trvanlivost a můžete ho mít vždy v zásobě. Dá se využít i jako základ při vaření, kdy se vařením do masa vrátí určitá část vody a maso se chová podobně jako čerstvé. Sušené maso je vhodné pro všechny věkové kategorie, včetně dětí a těhotných.
Na našem e-shopu najdete BIO hovězí jerky, kde je základem maso z rodinné farmy Rudimov a krůtí jerky, které je svou jemnou chutí vhodné i pro děti. Maso je ochuceno bylinkami a zeleninou pocházející z bylinné farmy Květomluva.
Květomluva BIO sušené hovězí maso (beef jerky) jablečný mošt 200 g
Květomluva sušené hovězí maso BIO bylinky a zelenina 25 g
Květomluva sušené hovězí maso BIO jablečný mošt 25 g
Články
Co je autoimunitní protokol (AIP) a proč ho využít
Autoimunitní protokol (AIP) je terapeutický protokol, který slouží ke zlepšení autoimunitních onemocnění a chronických nemocí. O tom, zda nemoc propukne a jaký bude mít průběh, totiž nerozhoduje jen genetika. Ta sice hraje svou roli při autoimunitních nemocech, ale tvoří pouze jednu třetinu celkové skládačky. Další dvě třetiny faktorů, zda nemoc propukne a jak se bude vyvíjet, má na svědomí naše strava, životní styl a prostředí ve kterém žijeme. Změna životního stylu může zlepšit průběh onemocnění. Dozvíte se, co to je AIP, jak funguje a proč nám může výrazně pomoci jako dočasná terapeutická dieta a úprava životního stylu.
Jak poznat opravdové jídlo? ...a která dieta je ta nejlepší
Jak se dnes vyznat ve složení potravin a rozluštit nebezpečnost éček? Nejlépe nijak. Spoustu starostí i času nám totiž ušetří návrat k nákupu základních potravin obsahující jen 1 surovinu (100 % mrkev, 100 % čočka, 100 % vejce). Uvádím zde jednoduchý popis, co je opravdové a pro tělo přirozené jídlo, která dieta je ta nejlepší a vysvětlení, zda leží zdravotní problémy v lepku, laktóze nebo v jiné hodnotě potravin.