NATU Acerola - přírodní vitamin C - prášek BIO 60g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (12)Počet hvězdiček je 5 z 5

Acerola patří mezi nejbohatších přírodní zdroje vitaminu C, má jej až 30krát více než pomeranč, dále obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, E, betakaroten, minerály, antioxidační látky a další.

Acerola neboli brazilská či barbadoská třešeň (či také malpígie) pochází z Latinské Ameriky. Je významným antioxidantem, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, podporuje imunitní systém a tvorbu kolagenu pro normální funkci cév, kostí, chrupavek, zubů, kůže a dásní. Díky šetrnému sušení mrazem ihned po sklizni jsou zachovány téměř veškeré živiny.

Acerola je formě BIO RAW prášku a neobsahuje žádné přídatné látky.

Hodí se do jakýchkoli nápojů, smoothies, kefíru, jogurtu, snídaňových kaší nebo domácích zmrzlin,


Více

Výrobce: NATUKód produktu: 157Doprava a platba

229 Kč

Skladem
ks

Acerola patří mezi nejbohatších přírodní zdroje vitaminu C, má jej až 30krát více než pomeranč, dále obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, E, betakaroten, minerály, antioxidační látky a další.

Acerola neboli brazilská či barbadoská třešeň (či také malpígie) pochází z Latinské Ameriky. Je významným antioxidantem, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, podporuje imunitní systém a tvorbu kolagenu pro normální funkci cév, kostí, chrupavek, zubů, kůže a dásní. Díky šetrnému sušení mrazem ihned po sklizni jsou zachovány téměř veškeré živiny.

Acerola je formě BIO RAW prášku a neobsahuje žádné přídatné látky.

Hodí se do jakýchkoli nápojů, smoothies, kefíru, jogurtu, snídaňových kaší nebo domácích zmrzlin,


Více

Výrobce: NATUKód produktu: 157Doprava a platba

Acerola - přírodní zdroj vitaminu C - prášek BIO, RAW 60g 

Acerola je jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu C, má jej až 30krát více než pomeranč. V 1 gramu prášku je 100 mg vitaminu C = 125 % RHP (doporučená denní dávka). Dále obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, E, betakaroten, minerály jako např. draslík, hořčík, zinek, vápník, železo, měď, fosfor, dále nepostradatelné bioflavonoidy, antioxidační látky jako fenoly, fenolické pigmenty (pelargonin, malvidin), querciny, kaempferol, fenolické kyseliny ‒ p kumarická, ferulická, kávová… antokyaniny aj.

Pokud užíváte vitální houby, doporučujeme k nim přidat Acerolu pro zvýšení jejich účinku.

Proč Acerolu užívat? (schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU):

  • Přispívá k normální funkci imunitního systému
  • Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • Přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E
  • Zvyšuje vstřebávání železa
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci zubů
  • Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
  • Přispívá k normální činnosti nervové soustavy
  • Přispívá k normální psychické činnosti
  • Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm

Acerola (Malphighia glabra) neboli brazilská či barbadoská třešeň je nepopínavý hustě stálezelený keř či stromek, z jehož květů vytvářejících květenství vznikají plody, což jsou oranžové až červené dužnaté peckovice podobné třešním.

Acerola je jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu C, má jej až 30krát více než pomeranč. Extrakt je standartizovaný na 25% obsah vitamínu C. V 500 mg extraktu (obsah jedné kapsle) dostane naše tělo 125 mg vitamínu C, což je = 156 % RHP (doporučená denní dávka). Dále obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, E, betakaroten, minerály jako např. draslík, hořčík, zinek, vápník, železo, měď, fosfor, dále pak glukózu, fruktózu, sacharózu a další nepostradatelné bioflavonoidy, antioxidační látky jako fenoly, fenolické pigmenty (pelargonin, malvidin), querciny, kaempferol, fenolické kyseliny ‒ p kumarická, ferulická, kávová… antokyaniny aj.

Dávkování:

  • ½ –1 čajová lžička (1–2 g). Odpovídající množství prášku rozmíchejte ve vodě, smoothies, kefíru, jogurtu, snídaňových kaší či domácích zmrzlin
  • dle potřeby můžete užívat i vícekrát za den.

Složení: 100% BIO acerola prášek (Acerola malpighia punicifolia)

Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota 1317 kJ / 311 kcal
Tuky 0,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 64 g - z toho cukry 21 g
Bílkoviny 8,3 g
Vláknina 8,8 g
Sůl 0,33 g

V dávce 1 lžička (2 g) je 360 mg vitaminu C. 

Minimální trvanlivost: nejméně 8 měsíců od dodání

Skladujte v suchu a chladu.

Výrobce: NATU s.r.o., Žatecká 41, Staré město, 110 00 Praha 1, Česká republika IČ: 05669561

Upozornění: Produkt není určen pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.

Produkty na těchto stránkách jsou doplňky stravy. Nejedná se o léky a nelze je za předepsané léky zaměňovat.
Pokud potřebujete poradit ohledně doplňků stravy a jejich dávkování, napište mi do poradny na e-mail anna@wugi.cz. Dotazy zodpovídá farmaceutka Mgr. Anna Fabiánová