Díky lyofilizaci si tyto brusinky uchovávají skvělou chuť, krásný vzhled, barvu a také vysoký obsah zdraví prospěšných látek. Brusinky jsou silným antioxidantem, výborným zdrojem vitaminu C a dále vitamínu A, skupiny B a řadu minerálů, jako je vápník, draslík, hořčík, fosfor, sodík nebo železo.
Nejsou proslazované.
Jsou skvělé do kaší, smoothie, kefíru či jogurtu, domácí granoly i na ozdobu dezertů. Více
Lyofilizované brusinky
Díky lyofilizaci (šetrnému sušení mrazem) si tyto brusinky uchovávají skvělou chuť, krásný vzhled, barvu a také vysoký obsah zdraví prospěšných látek. Brusinky jsou silným antioxidantem, výborným zdrojem vitaminu C a dále vitamínu A, skupiny B a řadu minerálů, jako je vápník, draslík, hořčík, fosfor, sodík nebo železo.
Nejsou proslazované.
Jsou skvělé do kaší, smoothie, kefíru či jogurtu, domácí granoly i na ozdobu dezertů.
Složení: 100 % mrazem sušené brusinky
Hmotnost: 45 g
Výživové údaje na 100 g:
Země původu ovoce: Německo/Slovensko/Srbsko/Polsko
Minimální trvanlivost: nejméně 6 měsíců od dodání.
Skladujte v suchu do 25°C.
Výrobce: Goodie s.r.o.
![Lyofilizované ovoce: mrazivá dobrota pro zdraví](https://wugi.s10.cdn-upgates.com/_cache/2/2/226052574dd633a7a025c0decf500b9a-lyofilizovane-jahody-wugi-kefir.jpg)
Lyofilizované ovoce: mrazivá dobrota pro zdraví
Zamilovali jsme se do mrazem sušeného ovoce. Krásně vypadá, vodní a chutná jako čerstvé. Zachovalo si většinu svých vitamínů a minerálů. Na co jsou dobré takové jahody? S čím pomáhají borůvky a s čím moruše? A které ovoce podpoří zdravé opalování? To se dozvíte v tomto článku.