Sušené hovězí maso ochucené jablečným moštem spojuje dvě moravské farmy. Bylinkovou, kde pěstují manželé Fryzelkovi BIO byliny a farmu Rudimov, kde chovají zvířata s férovým přístupem v BIO kvalitě. Toto maso je mírně solené a jeho sladkokyselá chuť je vhodná pro všechny bez ohledu na věk.
Maso je bohaté na bílkoviny, jedná se o tepelně opracovaný trvanlivý masný výrobek.
Vyhovuje stravování typu paleo, low carb a AIP protokolu.
Více
Menší balení ideální na cesty
Sladkokyselé sušené maso, ideální pro rychlou svačinu a zdroj bílkovin. Toto sušené maso má velmi jemnou chuť a chutná také dětem. Malé balení vhodné na cesty. Může také posloužit jako základ pro tepelnou přípravu při kempování – povaříte ve vodě, maso změkne a můžete přidat další ingredience podle chuti.
Farma Rudimov – skot a ovce z Bílých Karpat
Rodinná farma Rudimov se rozkládá v Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, kde najdete i většinu jejich pastvin. Všechna zvířata se volně pasou po celý rok na rozsáhlých loukách. V zimě jsou krmena travní senáží, senem a minerální solí a napájena z přírodních zdrojů. Chov je šetrný k životnímu prostředí a důsledně dbá na pohodu zvířat (wellfare).
Hovězí i jehněčí BIO maso
Farmě Rudimov můžete důvěřovat, nabízí hovězí a jehněčí maso v BIO kvalitě, disponují vlastní bourárnou a zrárnou. Některé druhy masa prochází Dry Aging procesem, což je metoda suchého zrání. Kromě toho vyrábí tradiční masné výrobky, jako jsou paštiky a klobásy. Ve všem, od narození zvířat až po zpracování masa, dodržují nejvyšší standardy.
Manželé Fryzelkovi z Květomluvy
Maximální kvalita, ekologický přístup a ruční výroba jsou pilíři rodinné firmy Květomluva. Svou bylinkovou a zeleninovou produkci zdokonalují v CHKO Bílé Karpaty, na jihu Valašska. Inovují moderní stravovací trendy s produkty jako AIP krekry a RAW tyčinky, zároveň zachovávají osvědčené tradiční metody.
Složení BIO sušené hovězí maso jablečný mošt:
BIO hovězí maso, BIO jablečný mošt, BIO jablečný ocet, sůl mořská, BIO petržel
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
- energetická hodnota: 1452 kj/340 kcal,
- tuky 4,3 g z toho nasycené 1,9 g,
- sacharidy 1,6 g, z toho cukry 1,5 g,
- bílkoviny 74,5 g,
- sůl 4,5 g.
100 g výrobku bylo vyrobeno ze 300 g čerstvého masa.
Země původu: Česká Republika
Obsah balení: 200 g
Skladování: Skladujte při teplotě od 1°C do 30°C. Balení zkonzumujte po otevření do 2 dnů.
Výrobce: KVĚTOMLUVA s.r.o., Vlachovice 406, 763 24, Česká Republika, IČO: 107 26 926
Min. trvanlivost: nejméně 4 měsíce od dodání
Co je autoimunitní protokol (AIP) a proč ho využít
Autoimunitní protokol (AIP) je terapeutický protokol, který slouží ke zlepšení autoimunitních onemocnění a chronických nemocí. O tom, zda nemoc propukne a jaký bude mít průběh, totiž nerozhoduje jen genetika. Ta sice hraje svou roli při autoimunitních nemocech, ale tvoří pouze jednu třetinu celkové skládačky. Další dvě třetiny faktorů, zda nemoc propukne a jak se bude vyvíjet, má na svědomí naše strava, životní styl a prostředí ve kterém žijeme. Změna životního stylu může zlepšit průběh onemocnění. Dozvíte se, co to je AIP, jak funguje a proč nám může výrazně pomoci jako dočasná terapeutická dieta a úprava životního stylu.