Lískové oříšky z Itálie, které se pyšní svojí delikátní chutí obalené v mléčné čokoládě z organických kakaových bobů z Madagaskaru.
Lískové oříšky v mléčné čokoládě získaly 2 hvězdy na prestižní soutěži Great Taste Awards v Anglii v roce 2024. Více
Lískové oříšky v 50% mléčné čokoládě
Lískové oříšky byly přivezeny z Itálie z regionu Piemontu a jsou odborníky považovány za nejlepší ořechy na světě. Mají jemnou delikátní chuť a nesou také certifikát chráněného zeměpisného označení Nocciola Piemonte I.G.P., což zaručuje jejich kvalitu. Jsou obaleny v 50% mléčné čokoládě z organických bobů, která má velmi intenzivní chuť. Lískové oříšky v mléčné čokoládě získali 2 hvězdy na soutěži v Anglii v roce 2024.
Mléčná čokoláda z Madagaskaru
Čokoláda získala v roce 2019 bronzovou medaili v prestižní soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. V tomto roce získala také zlatou na medaili na evropském kole International Chocolate Awards v Kodani a bronzovou medaili na světovém finále. Vlastní také hvězdu Great Taste Awards z Londýna, což je prestižní gurmánská soutěž.
Česká Bean to Bar čokoláda od Míši
Čokoláda vzniká tradiční metodou Bean to Bar, která zahrnuje celý proces výroby od zpracování kakaových bobů až po finální tabulku. Neobsahuje žádné konzervanty, lecitiny, barviva ani přidané rostlinné oleje. V Míšině čokoládě se pracuje výhradně s pečlivě vybranými kakaovými boby v malých dávkách, což zaručuje nejen výjimečnou chuť, ale také trvanlivost 12 až 24 měsíců. Tyto čokolády získaly od roku 2017 více než 50 prestižních ocenění na mezinárodních soutěžích, což potvrzuje jejich jedinečnou kvalitu.
Největší výhody Lískových oříšků v mléčné čokoládě
- kvalitní čokoláda vyrobená v Čechách,
- výborné lískové oříšky z Itálie,
- dokonalé spojení mléčné čokolády a křupavých oříšků.
Výživové údaje 100 g:
Energie 2648/639 kJ/kcal. Tuky 54 g, z toho nasycené mastné kyseliny 19 g. Sacharidy 24 g, z toho cukry 23 g. Bílkoviny 12 g. Sůl 0,1 g.
Složení Lískových oříšků v mléčné čokoládě
Lískové oříšky, kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr.
Obsah kakaové sušiny v čokoládě 50 %
Váha: 65 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání
Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz
Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.