Vychutnejte si tuto mléčnou čokoládu s hřejivým kořením jako je zázvor, skořice, kardamom, černý pepř a hřebíček. Kakaové boby jsou výběrové, v BIO kvalitě a pochází z Madagaskaru.
Dokonalá hřejivá chuť čokolády, vyrobená metodou Bean to Bar, kdy celý proces probíhá ručně.
Více
Kakaové boby z Madagaskaru ve spojení s hřejivým kořením
Jednodruhové kakaové boby v BIO kvalitě a spojení hřejivého koření jako zázvor, kardamom, skořice, hřebíček a černý pepř zaručí dokonalý chuťový zážitek. Pouze kvalitní ingredience, tabulka je slazená třtinovým cukrem a dokonalou krémovost zaručí sušené mléko. Mlsejte chytře.
Řemeslná dokonalost: Míšina čokoláda
Míšina čokoláda představuje vrchol čokoládového umění díky autentické metodě Bean to Bar. Každá tabulka je svědectvím pečlivého procesu, který začíná pečlivým výběrem kakaových bobů a končí ručně vyrobenou lahůdkou. Více než 50 mezinárodních ocenění od roku 2017 potvrzuje výjimečnost Míšiny čokolády na světové scéně.
Co činí Míšinu čokoládu výjimečnou:
- Kompletní výroba pod jednou střechou.
- Absence konzervantů, lecitinů a umělých přísad.
- Využití pouze čistých, přírodních ingrediencí.
Zpracování v malých dávkách zajišťuje:
- Nezaměnitelnou chuť.
- Prodlouženou čerstvost (12-24 měsíců).
Největší výhody 60% mléčné čokolády Madagaskar hřejivé:
- vyrobena v Čechách,
- pouze skutečné suroviny,
- výběrové kakaové boby Madagaskar.
Výživové údaje 100 g:
Energie 2445/588 kJ/kcal. Tuky 43 g, z toho nasycené mastné kyseliny 26 g. Sacharidy 37 g, z toho cukry 34 g. Bílkoviny 8,5 g. Sůl 0,1 g.
Složení 60% mléčné čokolády Madagaskar hřejivé
Kakaové boby (bio), třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, koření: skořice, zázvor, kardamom, hřebíček, černý pepř.
Obsah kakaové sušiny v čokoládě 60 %.
Váha: 50 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 4 měsíce od dodání
Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz
Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.