Úžasná chuť 100 % ceremoniálního kakaa s BIO mletým kořením a lístky keře Honeybush. Povzbuzující účinky a omamná chuť pro nevšední i každodenní příležitosti.
Směs obsahuje vzácnou odrůdu kakaa PIURA BLANCO, která roste na úbočí peruánských hor. Spojení směsi masala z TOMCHAI a kvalitního kakaa ze společnosti KUS KAKAA přináší neodolatelnou kombinaci pro rituály, setkání nebo chvíle klidu.
Více
Nejvyšší kvalita a intenzivní chuť
Kakao má afrodiziakální, prebiotické a antioxidační účinky. Lístky keře Honeybush neobsahují kofein, jsou prospěšné pro zdraví srdce a působí protizánětlivě. Zázvor a pepř prohřívají a bojují proti nachlazení. Badyán a kardamon pomáhají při zažívacích problémech. Hřebíček přispívá k lepší cirkulaci krve a skořice zase ovlivňuje příznivě hladinu cukru v krvi.
Účinky kakaa a BIO koření
Směs je bohatá na hořčík a podporuje kardiovaskulární systém. Má harmonizující, energizující a stimulující účinky. Jedinečná chuť, která uspokojí všechny smysly a podpoří i zdraví střevního mikrobiomu.
Hlavní benefity Kakao Masala:
- harmonizující účinky,
- podpora zdraví, energie a mikrobiomu,
- vzácná odrůda peruánského ceremoniálního kakaa,
- koření a bylinky pochází z ekologického hospodářství,
- intenzivní medová chuť.
Způsob přípravy Kakao Masala
2 lžíce (20 g) zalijte 100 ml studeného mléka a 100 ml vroucí vody, rozmíchejte a našlehejte. Slaďte podle chuti medem nebo javorovým sirupem. Můžete také podávat bez mléka a cukru, stačí 2 lžíce rozmíchat se 100 ml vody. Nebo místo mléka použijte alternativní ořechový či ovesný nápoj bez aditiv.
Složení
Kakao, Honeybush, cejlonská skořice, zázvor, kardamon, badyán, hřebíček, pepř
Obsah balení: 200 g
Skladování: Skladujte na tmavém suchém místě při pokojové teplotě.
Minimální trvanlivost: nejméně 6 měsíců od dodání
Výrobce: TOMCHAi s.r.o., Kaprova 42/14, Staré Město, 110 00 Praha
Jak poznat kvalitní čokoládu
Čtete složení čokolády? Pokud ano, tak jste jistě nadšení, že daná čokoláda obsahuje jen hrstku surovin a ještě je za přijatelnou cenu. Jenže ono to není tak jednoduché. Víte co je to alkalizace kakaa a že přímo ovlivňuje (ne)kvalitu dané tabulky čokolády? V následujícím článku se podíváme na chemické úpravy kakaa a tím i nekvalitní druhy čokolád. Naučíme vás, jak si vybrat správnou čokoládu, která se může pyšnit označením superpotravina.