Unikátní čajová směs pro přípravu masala čaje bez kofeinu. Základ tvoří ,,čaj” z medového keře Honeybush doplněný o bylinky a koření v BIO kvalitě. Díky absenci kofeinu vám pomůže s uvolněním a krásně zklidní. Má prohřívací a jemně uklidňující účinky. Doporučujeme jej pít v odpoledních a večerních hodinách.
Směs je míchaná ručně s láskou k přírodě i lidskému tělu z těch nejlepších surovin.
Více
Koření a bylinky od farmářů ve spojení s ,,čajem” Honeybush
Honeybush je protizánětlivý a má pozitivní vliv na zdraví srdce. Zázvor a pepř prohřívají a jsou ideálním společníkem při nachlazení. Hřebíček pomáhá ke správné cirkulaci krve a pomáhá při potížích s dýcháním. Badyán chrání při virových onemocnění a působí příznivě při žaludečních obtížích. Skořice pozitivně ovlivňuje hladiny cukru v krvi. Kardamon přispívá ke zklidnění mysli i těla a působí pozitivně při zánětech a zažívacích problémech.
Uvolnění i podpora zažívání
Tato čajová směs příznivě ovlivňuje trávení i zažívání. Poskytuje uvolnění po náročných a vyčerpávajících povinnostech, kdy příjemně uvolní tělo a zklidní mysl. Pozitivně ovlivňuje obranyschopnost a je vhodný i při nachlazení.
Hlavní benefity Čajové směsi Indian Masala – Honeybush:
- má prohřívací účinky,
- vhodný na imunitu,
- pomáhá uvolnit,
- je vhodný jako studený i teplý nápoj,
- koření a bylinky pochází z ekologického hospodářství,
- neobsahuje kofein,
- v BIO kvalitě.
Poctivá práce s respektem k přírodě
Ingredience pochází od farmářů, kteří hospodaří udržitelně. V TOMCHAi směsi ručně míchají a balí do plně kompostovatelných obalů.
Způsob přípravy Čajové směsi Indian Masala – Honeybush
1 čajovou lžičku (4 g) zalijte čtvrt litrem vroucí vody a nechte 3 až 5 minut louhovat. Při delším louhování je čaj silnější. Podávejte černý, s mlékem nebo jako osvěžující probiotický ledový čaj bez cukru.
Složení
Honeybush bio, zázvor bio, kardamon bio, cejlonská skořice bio, badyán bio, hřebíček bio, pepř bio
CZ-BIO-002
Obsah balení: 60, 120 nebo 240 g
Skladování: Skladujte na tmavém suchém místě při pokojové teplotě.
Minimální trvanlivost: nejméně 3 měsíce od dodání
Výrobce: TOMCHAi s.r.o., Kaprova 42/14, Staré Město, 110 00 Praha
Ledový čaj bez cukru
Spojení vodního kefíru a čajových lístků v domácím probiotickém čaji. Bratranec staré známé kombuchy. Určitě vyzkoušejte tuto kombinaci, pokud jste milovníci kombuchy. Záleží jen na vás, zda použijete zelený nebo černý čaj, obě kombinace zaručí úžasně osvěžující ledový čaj. Jen pozor na délku louhování. Po delším čase může vodní kefír zhořknout. Stačí pouze kvalitní sypaný čaj a půl úspěchu je zaručen.
Chai kefír s kořením
Prastarý recept na chai latte k nám přišel z Indie. Podle legend vznikl na principech ayurvédy jako očistný nápoj, který zároveň osvěžuje. Díky kombinaci voňavoého orientálního koření a domácího kefíru si teď můžete udělat odpolední pohodičku se šálkem lahodného chai kefíru.
Vodní kefír vs. kombucha: rozdíl a prospěšné účinky
Fermentovaná příbuzná vodního kefíru – kombucha – je pro spoustu z nás známějším nápojem. Jaký je mezi kombuchou a vodním kefírem rozdíl? Jaké jsou jejich prospěšné účinky? Kdy se hodí více kefír a kdy kombucha?