Ajala 70% čokoláda Madagaskar Akesson 45 g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (4)Počet hvězdiček je 5 z 5

MADAGASKAR AKESSON 70% Ajala čokoláda BIO

70 % Cacao 100 % Lásky

Kakaové boby každé single origin čokolády pochází jen z jednoho regionu, a proto jsou tak jedinečné ve své chuti. Jíst čokoládu umí každý, ale přesto vám dáme návod. Sedněte si, vložte čtvereček čokolády do úst a zavřete oči. Nejdřív se vám rozlije do úst krásně svěží a lehká chuť, která přejde do plných tónů připomínajících ovocnou tvarohovou zmrzlinu. Je to krásný zážitek.

Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. Kakaové boby zpracovává na Madagaskaru již druhá generace rodinné farmy akessonů. Podnik podporuje své zaměstnance, jejich rodiny a komunitu jako celek.

Protože jsou tyto singlové čokolády tak chuťově jedinečné, doporučujeme udělat degustační večer s ostatními Single origin. Užijte si tento zážitek :)

BEAN TO BAR.
Vegan. 

A střevní mikrobiom miluje takovouto kvalitní čokoládu také. Jinak bychom ji nenabízeli. Více

Výrobce: AJALAKód produktu: 62Doprava a platba

127 Kč

Skladem
ks

MADAGASKAR AKESSON 70% Ajala čokoláda BIO

70 % Cacao 100 % Lásky

Kakaové boby každé single origin čokolády pochází jen z jednoho regionu, a proto jsou tak jedinečné ve své chuti. Jíst čokoládu umí každý, ale přesto vám dáme návod. Sedněte si, vložte čtvereček čokolády do úst a zavřete oči. Nejdřív se vám rozlije do úst krásně svěží a lehká chuť, která přejde do plných tónů připomínajících ovocnou tvarohovou zmrzlinu. Je to krásný zážitek.

Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. Kakaové boby zpracovává na Madagaskaru již druhá generace rodinné farmy akessonů. Podnik podporuje své zaměstnance, jejich rodiny a komunitu jako celek.

Protože jsou tyto singlové čokolády tak chuťově jedinečné, doporučujeme udělat degustační večer s ostatními Single origin. Užijte si tento zážitek :)

BEAN TO BAR.
Vegan. 

A střevní mikrobiom miluje takovouto kvalitní čokoládu také. Jinak bychom ji nenabízeli. Více

Výrobce: AJALAKód produktu: 62Doprava a platba

70 % Cacao 100 % Lásky

Čokoláda v BIO kvalitě. Kakaové boby každé single origin čokolády pochází jen z jednoho regionu, a proto jsou tak jedinečné ve své chuti. Jíst čokoládu umí každý, ale přesto vám dáme návod. Sedněte si, vložte čtvereček čokolády do úst a zavřete oči. Nejdřív se vám rozlije do úst krásně svěží a lehká chuť, která přejde do plných tónů připomínajících ovocnou tvarohovou zmrzlinu. Je to krásný zážitek.
 
Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. Kakaové boby zpracovává na Madagaskaru již druhá generace rodinné farmy akessonů. Podnik podporuje své zaměstnance, jejich rodiny a komunitu jako celek. 
Protože jsou tyto singlové čokolády tak chuťově jedinečné, doporučujeme udělat degustační večer s ostatními Single origin. Užijte si tento zážitek :)

BEAN TO BAR.
Vegan. 

A střevní mikrobiom miluje takovouto kvalitní čokoládu také. Jinak bychom ji nenabízeli. Kakaové boby jsou superpotravina, kterou můžete mlsat denně.Obsahují hromadu antioxidantů (20x víc než zelený čaj) a díky theobrominu pomáhají se soustředěním a látky v nich obsažené pomáhají navozovat dobrou náladu. Dodává energii a obsahuje celou škálu výživově hodnotných látek, zejména tzv. flavonoidy. K tomu jsou nabité vitamíny a minerály, které posilují imunitu, snižují krevní tlak, a zlepšují tak činnost kardiovaskulárního systému.

Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva.
obsah kakaového podílu: 70 %
 
Váha: 45 g 
 
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Certifikace: BIO a FAIR FOR LIFE
Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
 
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 10 měsíců od dodání
Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně
Parametry
BIO CZ-BIO-003