Výběrové vypeckované datle Medjool jsou obalené v bean to bar čokoládě. Spojení úžasných chutí bez přidaného cukru. Poslouží jako zdravá svačinka nebo jako mlsání ke kávě.
100% čokoláda Tanzanie zajistí dokonalou křupavost a poté se vám rozplyne na jazyku. Více
Datle Medjool v hořké čokoládě
Výběrové datle Medjool jsou rozpůlené, vypeckované a každá polovina datle je obalena ve vrstvě 100% čokolády. Ta zajistí nejprve křupnutí a poté se společně s datlí rozplynou na jazyku. Ohromující spojení chutí bez přidaného cukru.
Nejlepší datle jsou Medjool
Tyto datle jsou úžasně šťavnaté, chutnají po karamelu a medu a rozplývají se na jazyku stejně jako Míšina čokoláda. Datle Medjool jsou výběrové a můžeme je označit jako královny mezi datlemi.
100% čokoláda z Tanzanie
Tato čokoláda vyhrála zlatou medaili na uznávané světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. Také získala 2 hvězdy v gurmánské soutěži Great Taste Awards v Anglii.
Česká čokoláda od Míši
Čokoláda se vyrábí metodou bean to bar, neobsahuje lecitiny, konzervanty, rostlinné oleje ani barviva. Používají se pouze výběrové kakaové boby v malých sériích, což zajišťuje dlouhou trvanlivost čokolády – 12-24 měsíců. Čokolády jsou pravidelně oceňovány na prestižních soutěžích a od roku 2017 se pyšní více 50 oceněními.
Největší výhody Datlí Medjool v čokoládě:
- bez pecek,
- obaleno ve 100% čokoládě,
- bez přidaného cukru a jakýchkoli aditiv,
- vyrobeno v České Republice,
- čokoláda bean to bar.
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 g: 1843 kJ / 439 kcal.
Tuky: 21 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 12 g.
Sacharidy: 51 g, z toho cukry: 36 g.
Bílkoviny: 6,7 g.
Sůl: 0 g.
Složení Datlí Medjool v čokoládě
Datle, kakaové boby.
Obsah kakaové sušiny v čokoládě: 100 %
Váha: 160 g
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.
Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz
Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.