Představujeme tmavou čokoládu, která je tvořena BIO kakaovými boby z Tanzanie a zdobená českými šípky a bílou čokoládou. Tato čokoláda vznikla k výročí sametové revoluce a měla úspěch jak v Čechách, tak i na mezinárodních soutěžích. Hodí se náramně jako dárek a proto je v nabídce celoročně.
Na světové soutěži Great Taste Awards v Anglii získala 3 hvězdy. A na soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně zase stříbrnou medaili.
Více
Sametová čokoláda se šípky a bílou čokoládou
Představujeme jedinečnou tmavou čokoládu, která spojuje BIO kakaové boby z Tanzanie s českými šípky a bílou čokoládou. Tato limitovaná edice vznikla na počest výročí sametové revoluce a oslavuje spojení české tradice a nápadité chuti. Čokoláda si získala oblibu nejen mezi českými zákazníky, ale také na mezinárodních soutěžích. Ideální jako originální dárek, proto je v nabídce po celý rok.
Ocenění Sametové čokolády
Tato čokoláda si vysloužila nejvyšší uznání na prestižních mezinárodních soutěžích. Na světové soutěži Great Taste Awards v Anglii byla oceněna třemi hvězdami, což je nejvyšší možné hodnocení, které potvrzuje její výjimečnou chuť a kvalitu. Kromě toho získala také stříbrnou medaili na soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně, což dále zdůrazňuje její postavení mezi nejlepšími čokoládami na světě. Tyto ocenění jsou důkazem toho, že tato čokoláda splňuje ty nejvyšší standardy a nabízí skutečně jedinečný gastronomický zážitek.
Umění čokolády: Míšina Bean to Bar čokoláda
Míšina čokoláda představuje vrchol cukrářského umění díky své oddanosti metodě Bean to Bar. Každá tabulka je výsledkem pečlivě řízeného procesu, který začíná výběrem prvotřídních kakaových bobů a končí ručně vyrobenou delikatesou. Od roku 2017 získala Míšina čokoláda více než 50 mezinárodních ocenění, což potvrzuje její výjimečné postavení na světovém trhu s čokoládou.
Co dělá Míšinu čokoládu jedinečnou:
- Celý výrobní proces probíhá pod jednou střechou.
- Neobsahuje konzervanty, lecitiny ani umělé přísady.
- Používají se výhradně čisté, přírodní ingredience.
Výhody zpracování v malých šaržích:
- Vytváří charakteristickou, nezaměnitelnou chuť.
- Zajišťuje dlouhou trvanlivost (12-24 měsíců).
Největší výhody Sametové čokolády:
- spojení BIO kakaových bobů, šípků a bílé čokolády,
- vyrobena na výročí sametové revoluce a vhodná jako dárek,
- výběrové kakaové boby z Tanzanie.
Výživové údaje
Hmotnost suroviny (g) |
100 |
Energetická hodnota (kJ) |
2452 |
Energetická hodnota (kcal) |
589 |
Tuky celkové (g) |
44 |
Nasycené mastné kyseliny (g) |
26 |
Sacharidy využitelné (g) |
39 |
Cukry celkové (g) |
35 |
Bílkoviny celkové (g) |
6,5 |
Sůl (g) |
0 |
Složení Sametové čokolády
Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sušené šípky.
Obsah kakaové sušiny v čokoládě 64 %.
Váha: 50 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 4 měsíce od dodání
Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz
Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.