Kvalitní hrušková povidla vyrobena dlouhým vařením z moravských hrušek. Neobsahují cukr, žádná sladidla, konzervanty nebo jiné dochucovadla. Nejlepší jsou na doslazení kefírových dezertů, palačinek, jogurtu, jako náplň na koláč nebo jen tak na lžičku. Pro svoji hustotu jsou vhodné i jako náplně do nejrůznějších taštiček nebo na pravý valašský frgál.
Obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukr v ovoci, bez lepku, palmového oleje a vhodné pro vegany. Milují je i děti.
Více
Odvařená hruška - 100 % ovoce, Šufan 330 g
Díky dlouhému vaření se z hrušek uvolňuje pektin, přirozeně se vyskytující ovocná vláknina, a dochází tak k přirozenému houstnutí. Navíc pektin prospívá zdravému trávení. Tato hrušková povidla jsou vhodná jako zdravá alternativa slazených marmelád a můžete si je namazat na palačinku, vánočku nebo s nimi dosladit ranní kaši. Vyzkoušejte kombinaci hrušek a mandlového másla. Úspěch u strávníků zaručen.
Odvařenou švestku můžete použít:
- do jogurtu nebo kefíru,
- jako náplň do ovocných taštiček,
- jako zdravé mazání na chleba,
- do OvernightOats neboli kaše fermentované přes noc,
- na lívance, palačinky nebo vafle,
- jako náplň na frgály či jiné koláče,
- nebo jen tak na lžičku.
Odvařená hruška – přirozeně sladká povidla
Do tohoto výrobku se přidává kromě čerstvých moravských hrušek také sušené hrušky, které krásně doplní výslednou chuť. Další výrobek od české firmy Šufan vyrobený bez jediného kompromisu.
Firma ŠUFAN
Kvalita je pro firmu Šufan vždy na prvním místě. Pro své výrobky používají výhradně české ovoce. Poctivě všechny výrobky ochutnávají a testují, čímž zaručují ty nejlepší senzorické vlastnosti.
Složení:
Hrušky 90 %, sušené hrušky 10 %.
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
- Energetická hodnota: 988 kJ/235 kcal
- bílkoviny: 1,8 g
- sacharidy: 54 g (z toho cukry: 42 g)
- tuky: 1,1 (z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g)
- sůl: 0 g
Země původu surovin: Česká Republika
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 8 měsíců od dodání zboží
Výrobce: Šufan s.r.o., Pekařská 21, Olomouc 779 00, Česká republika; IČ: 03342247, info@sufan.cz, https://www.sufan.cz
VeruLe Ověřená recenze

8 důvodů, proč začít s ořechovými másly
Propadli jsme jim. Propadnout zdravé věci ale vidíme jako výhodu. Budování svalů, nervy v bavlnce, zdravé srdce a cévy, krásná pokožka, spousta hořčíku, vitamínů B a zdravých tuků. To je jen začátek kouzla ořechových másel. Objevíte s námi víc?

Mléčná fermentovaná kaše přes noc
Snídaňová kaše musí být především výživná a lehká. Což se často nestává, protože neobsahuje dostatečný zdroj bílkovin, je plná cukrů a připravená z instantních surovin. Důsledkem může být neustálá potřeba svačin, vlčí hlad nebo večerní chutě. Pojďte zjistit, jak si připravit ovesnou kaši fermentovanou přes noc v mléčném kefíru. Zaručený poměr surovin, který bude fungovat se všemi druhy vloček.

Univerzální recept na oblíbený jáhelník-quinoovník
Skvělý, opravdový a fermentovaný. To je vámi oblíbený jáhlový či qunioový koláč, jednoduše jáhlovník-quinoovník. Sepsala jsem univerzální recept, protože je opravdu velmi variabilní a můžete si upravit suroviny, zakamuflovat tam vybíravým dětem různé ovoce a zeleninu, upravit množství, sladkost, koření, zvolit čokoládovou a tak dále. Je výživný, takže může být dobrou volbou na snídani i svačinu nebo si jej vymazlete na skvělý dezert.

OvernightOats - hrušková se skořicí
Na podzim u mě vítězí hruška se skořicí. Hruška je královna podzimu, pomáhá snižovat krevní tlak, je bohatá na draslík, podporuje fungování ledvin, je přírodním antioxidantem a je lehce stravitelná. Přidejte k ní voňavou skořici, trochu ořechového másla a vločky a máte dokonalou overnight kaši.

Jak zdravě sladit?
Na trhu jsou různé druhy cukrů – přírodní, nerafinovaný, kokosový, různé sirupy, sladidla bez kalorií, umělá sladidla, ale jak se v tom všem vyznat? Co je bezpečné sladidlo a neublíží našemu mikrobiomu a co je reklamní tah a omyl zdravé výživy? Druhy cukrů, ať už těch přírodních, umělých nebo alkoholických popisujeme ve článku: Nebezpečí ukryté ve sladkostech, v tomto článku vám chceme ukázat praktické tipy, jak sladit zdravě a neškodit zdraví, jak a odkdy sladit také dětem a jak postupně extrémně sladké chuti odvyknout.














