Borůvkovo-levandulové smoothie

Borůvkovo-levandulové smoothie

Uklidňující vůně léta
Mléčný kefír

Nachystejte si

 

Postup přípravy

Dezert na pohodu. Stačí naházet do mixéru a vychutnat si jeho lahodnou chuť.

1. Nejprve si připravte mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur

2. Všechny ingredience vložte do mixéru, rozmixujte najemno a nalijte do sklenice. 

Oslavujeme zdraví

Mléčný kefír, borůvky a levandule - probioticko-prebiotický dezert s vůní léta. Kysané mléčné výrobky jsou lehké na trávení, obsahují prospěšné bakterie a minimum laktózy. Poctivý domácí mléčný kefír z plnotučného mléka není na rozdíl od svých nízkotučných variant ochuzen o vitamíny rozpustných v tucích. Borůvky jsou bohaté na prebiotickou vlákninu, která slouží jako potrava pro naše střevní bakterie, spoustu antokyanů, antioxidantů, vitamínů a minerálů. Příznivě působí na žaludeční sliznici, zdraví očí a jsou výborným pomocníkem pro lidi s cukrovkou. Aroma levandule zklidňuje mysl.

Vytisknout recept

Co byste měli určitě vyzkoušet

Zobrazit všech 52 receptů
Mléčné kefírové kultury

Mléčné kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

Vodní kefírové kultury

Vodní kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

X

Chcete vědět, proč by měl být kefír součástí každé domácnosti?

Zaregistrujte se a získejte
E-BOOK ZDARMA a k tomu 5% SLEVU na první nákup!